Hieronder de evenementen welke in het EricaTheater zullen volgen.
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. Meld je aan!


UITGESTELD TOT NADER BERICHT

Pickin Party Bluegrass Muziek

voor vragen en meedoen mail, info@ericatheater.nl

————————————————————————————————————————————————————————

25 November 2022

Wederom een wervelend concert van Delay 2.0 . Dat zijn de mannen van het eerste uur. Mooi beschreven in het ultieme fotoboek van Astrant.

Het is de Rock en Roll, de rhytm and blues van de Veluwe. De kwaliteit en enthousiasme is de laatste jaren alleen maar toegenomen.

Elk verhaal kent een rode draad, ook het verhaal van Delay. de combinatie van familie, vrienden, talent en de tijd waarin ze opgroeiden. Bij elk lid van Delay is dit van toepassing en na al die jaren zijn ze waar ze nu zijn. Gezegend met een rijk muzikaal verleden gebaseerd op vriendschappen, de liefde voor de muziek, hun rode draad. Die liefde willen ze graag delen

Komt dat zien en swing mee, dans, lach en geniet van Ray, Michael, Wim, Marcel en Rolf, kortom…. DELAY!

inloop 19.00 uur

aanvang concert 20.00 uur

toegangsprijs aan de zaal € 15.00 euro, in de voorverkoop via ticketservice op deze website € 10.,00 ( plus 1 euro administratiekosten).

————————————————————————————————————————————————————

15 januari 2023

0″] 

 

Het eerste concert in het nieuwe jaar van de Blueberry Blossom, Inmiddels al 7 jaar bij elkaar en brengen weer een wisselend programma. Van hard core Bluegrass tot het verbluegrassen van bekende popsongs zoals mr Bojangles en The Boxer. Daarnaast worden ook zelfgeschreven nummers gebracht. Een wervelend show met als basis de originele bluegrass. Een vervolg op de eerder gebracht show waarbij de 3 dubbel elpee, Will the circle be unbroken van de  Nitty Gritty Dirt Band gedeeltelijk is gespeeld. Voor de kenners de basis van de huidige bluegrass met een gezonde dosis humor!

inloop 14.00 uur
aanvang concert 16.00 uur.
tickets via de website € 7,50 euro (plus 1 euro administratiekosten)