Donderdagavond 14 maart: Them Peckin Boys

Them Peckin’ Boys is een Nederlandse bluegrassband die bekend staat om hun energieke en authentieke benadering van het genre. De band bestaat uit getalenteerde muzikanten die met passie en vakmanschap bluegrassmuziek spelen.

Them Peckin’ Boys zijn geïnspireerd door de traditionele Amerikaanse bluegrass, maar voegen ook een eigen draai toe aan hun geluid. Ze brengen levendige harmonieën, virtuoos spel op akoestische instrumenten zoals de banjo, mandoline, gitaar, viool en bas, en hebben een aanstekelijke podiumuitstraling.

De band heeft een repertoire met zowel traditionele bluegrassnummers als eigen composities die het publiek meenemen op een muzikaal avontuur. Ze treden regelmatig op in Nederlandse bluegrassfestivals, concertzalen en andere muzieklocaties, waar ze met hun enthousiasme en vakmanschap het publiek weten te boeien.

Met hun opzwepende ritmes, vurige solo’s en meerstemmige zang weten Them Peckin’ Boys een positieve energie te creëren tijdens hun optredens. Ze weten de essentie van bluegrassmuziek over te brengen en brengen een stukje Amerikaanse rootsmuziek naar het Nederlandse publiek.

Of je nu een doorgewinterde bluegrassfan bent of nieuwsgierig bent naar dit genre, Them Peckin’ Boys bieden een geweldige luisterervaring en een gelegenheid om de opzwepende klanken van bluegrass live te ervaren.

https://thempeckinboys.com/